Rólunk

 
 
 

Üdvözöljük a Nativbio Biobolt honlapján!

Köszönjük, hogy megtekinti Bioboltunk honlapját!

A bolt azzal a céllal nyílt, hogy a város forgatagában békés szigetként sok embernek segítsen a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett a vegetáriánus táplálkozás terén, a természetes kozmetikumok világán át, az aromaterápián, gyógynövényeken keresztül egészen a wellnessig.

Az életmódváltás egy nagy kaland, egy felfedező út, melynek során nap mint nap új és élvezetes dolgokra akad az ember. Az egészség elérése és megőrzése az elsődleges cél. Mi ebben szeretnénk az Önök segítségére lenni, nap mint nap felkészült szakembereink állnak Kedves Vásárlóink rendelkezésére, minden szakmai információval, tanácsokkal, véleményekkel ellátják Önöket.

Honlapunk nyújtotta lehetőségeket vásárlóink jobb tájékoztatása és ellátása érdekében szeretnénk működtetni. Kérjük nézze meg és használja honlapunk nyújtotta szolgáltatásokat, melyek folyamatosan bővülnek.

Amennyiben észrevétele van, vagy közvetlenebb kapcsolatot kíván kialakítani, akkor azt a megadott elérhetőségeken keresztül, vagy az "üzenetküldés" funkción keresztül kezdeményezheti.

Szívesen várjuk Bioboltunkban, forduljon hozzánk bizalommal!


A NativBio natúrbolt csapata