Krómkarnitin 500 Mg Tabletta 30x

 
 
 
Krómkarnitin 500 Mg Tabletta 30x
A hatóanyagok együttesen, egymást jól kiegészítve, részt vesznek a fehérje-, zsír- és a szénhidrát anyagcserében. Jelentős szerepet játszanak a testtömeg szabályozásában, a szervezet energiaellátásában, a szív és érrendszer egészséges működésében. Elősegítik a testzsír energiává alakítását. Növelik a szervezet teherbíró- és állóképességét. A szervezet ellenálló képességének növelésével lassítják az öregedési folyamatokat.


Javasolt:

a testtömeg szabályozás elősegítésére, a szervezet ellenálló- és teherbíró képességének fokozására. Fogyókúrás alkalmazás esetén célszerű egyúttal csökkenteni az energia bevitelt és a táplálkozásnál törekedni a magas rosttartalmú ételek illetve étrend kiegészítők fogyasztására. (Korpatabletta, Almarost tabletta stb.)


A termék hatóanyagai:

Króm, krómmal dúsított élesztő formájában. Az élesztőhöz szerves kötésben kapcsolódik a króm, amely így nagyon jól hasznosul a szervezetben.
Egy tabletta 50 mg. krómot tartalmaz.

L-Carnitine, (továbbiakban: karnitin), karnitintartarát formájában
Egy tabletta 125 mg. karnitint tartalmaz.


Napi adagja:

1 tabletta a reggeli étkezés után, vagy 2x1 tabletta a reggeli és a déli étkezés után. (egy tabletta hatóanyagai: 50 mg. króm; 125 mg. karnitin)

Ár: 2700 ,- Ft