Tanácsaink

 
 
 

Intenzív őszi bőrápolás - Shea vaj

6660_Shea_Butter.jpgA nem véletlenül az afrikai nők aranyaként is emlegetett shea (karité) vaj egy teljesen természetes bőr regeneráló és ápoló "csodaszer".

Részletek


Lúgosítás - Az Új Biológia
Dr. Robert O. Young biokémikus elmélete az Új Biológia azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen ok rejlik, a test túlsavasodása. Amikor a test sav-bázis aránya egészséges egynsúlyban van, akkor a kórokozók nem tudnak megtelepedni benne.

Tovább a részletekhez


A lisztérzékenységről
4739_kenyer.jpgA lisztérzékenység manapság egyre több embert értint, ezért összegyűjtöttünk hasznos információkat a betegségről.

Tovább a részletekhez


A sav-bázis egyensúly megtartása
8809_citromos.jpgManapság egyre növekvő számot mutat az anyagcsere-betegségek előfordulása mind a fiataloknál, mind az idősebb korosztálynál. Különösen fontos a szervezet sav-bázis egyensúlyának kialakítása és megtartása.

Tovább a részletekhezŐszi tanácsaink

Bőrápolással kapcsolatos tanácsok

Az ősz beköszöntét nemcsak a levelek színének változása, de bőrünk állapota is jelzi. A bőrön egyre inkább látszanak az UV sugárzás káros következményei, egy-egy ránc, vagy folt, illetve bőrünk szárazsága.

Étkezési tanácsok

8094_sutotok.jpg

A még vásárolható idényzöldségekből, gyömölcsökből igyekezzünk minél többet fog

yasztani, hogy őszre és télre feltöltsük vitaminkészletünket. Igyekezzük megtartani nyári vitalitásunkat a hidegebb hónapokban is, hiszen ilyenkor hajlamosabbak vagyunk nehezebb, hízlalóbb ételeket fogyasztani és kevesebbszer kimozdulni a lakásból.

Részletekért kattintson ide!